A fost înmormântat tânărul de 23 de ani care a murit într-o fântână. Cum s-a produs tragedia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Puţini dintre prietenii tânărului au putut participa la slujba de înmormântare
Puţini dintre prietenii tânărului au putut participa la slujba de înmormântare

Tânărul în vârstă de 23 de ani din Gârbova de Sus, judeţul Alba, decedat în timp ce curăţa o fântână a fost condus duminică, 24 mai, pe ultimul drum.

Slujba religioasă s-a desfăşurat în condiţii restrictive ca urmare a condiţiilor impuse de starea de urgenţă. 

Lucian a murit joi, 21 mai, în timp ce curăţa o fântână împreună cu alţi doi prieteni. După ce au scos cea mai mare parte a apei din fântănă, cei trei ar fi introdus o pompă pe benzină în interior.

Tânărul în vârstă de 23 de ani a intrat primul şi şi-a pierdut cunoştinţa. Imediat a intrat după el un alt bărbat care, l-a rândul lui, a leşinat. Acesta a fost scos cu greu de către cei care erau la suprafaţă. A mai intrat şi un al treilea bărbat, care a leşinat şi el. A fost scos şi acesta şi, astfel, a scăpat cu viaţă.

Imagine indisponibilă

Imagine de la intervenţia echipajului SMURD

Lucian a intrat primul şi a fost scos ultimul din fântână după circa o jumătate de oră de către un pompier care locuieşte în sat şi care nu era la serviciu. Echipajul SMURD sosit la faţa locului a încercat circa o oră să îl readucă la viaţă dar, în final, a fost nevoit să declare decesul victimei. Cel mai probabil, tânărul a decedat în urma unei intoxicaţii cu monoxid de carbon, emis de pompa introdusă în fântână.

tanar deces

Decesul tânărului a provocat o emoţie puternică în rândul comunităţii din sat. Era cunoscut ca un băiat foarte harnic, vesel şi plin de viaţă. În condiţiile în care mulţi dintre prietenii şi cunoscuţii acestuia nu au putut participa la slujba de înmormântare, aceştia şi-au exprimat gândurile pe Facebook. Sute de mesaje de condoleanţe şi de încurajare pentru familia tânărului au fost transmise în ultimele trei zile.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite