Zăpadă din belșug la Bâlea Lac, Păltiniș și Sinaia. Unde se poate schia

0
Publicat:

Stratul de zăpadă a ajuns la Bâlea Lac la 125 de centimetri, iar în stațiunea Păltiniș, la 27 de centimetri. La Păltiniș sunt condiții bune de schi.

Pârtiile de schi din Păltiniș sunt deschise Foto: Arhivă
Pârtiile de schi din Păltiniș sunt deschise Foto: Arhivă

Operatorii în turism din stațiunea Păltiniș au anunțat mai multe evenimente dedicate iubitorilor sporturilor de iarnă. Astfel, sâmbătă are loc concursul Arena Platoş Freestyle OPEN. Taxa de participare este de 50 de lei, iar traseul este format din mai multe obstacole de freestyle: Kicker, Rail, Fat-Box, Wall-ride, informează Agerpres.

Pârtiile sunt deschise în Păltiniș, în schimb, domeniul schiabil de altitudine din Sinaia este închis, vineri, din cauza vremii, iar instalaţiile de transport pe cablu de la Cota 2000 şi care fac legătura între Cota 1400 şi Cota 2000 sunt oprite.

Conform datelor publicate pe pagina de Facebook a Gondolei Sinaia, Telecabina tronson 2 (Cota 1400 - Cota 2000), Gondola Carp (Cota 1400 - Cota 2000), Telescaunul Soarelui, Telescaunul Dorului, Teleschi Valea Soarelui şi Teleschi Călugărul nu funcţionează din cauza condiţiilor meteo, iar domeniul schiabil este închis. În schimb, funcţionează Telecabina tronson 1 şi Gondola Sinaia (tronsonul Cota 1000 - Cota 1400).

La Azuga se va schia vineri pe pârtiile de începători de la Cazacu şi Sorica, iar la Buşteni se lucrează pentru amenajarea pârtiilor Kalinderu 1 şi Kalinderu 2.

Societate


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri