VIDEO Un prezentator a dat foc părului unui magician în timpul unei emisiuni

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Magicianul îl va da în judecată pe atacatorul său FOTO Daily Mirror
Magicianul îl va da în judecată pe atacatorul său FOTO Daily Mirror

Un magician american s-a ales cu arsuri pe scalp, faţă şi mâini, după ce prezentatorul unei emisiuni din Republica Dominicană i-a aruncat în faţă un lichid inflamabil, aflat deja în flăcări.

„Gazda emisiunii nu s-a împiedicat şi din greşeală l-a vărsat pe mine! A intenţionat să toarne lichidul în flăcări pe mine”, a declarat magicianul american Wayne Houchin pentru cotidianul britanic „The Daily Mirror”. „Încă mă doare foarte tare, dar îmi revin. Atacul a fost inteţionat”, a mai spus bărbatul în vârstă de 29 de ani.

Houchin a povestit pentru „The Daily Mirror” cum el şi alţi doi magicieni fuseseră chemaţi ca să facă numere de magie în timpul emisiunii. Însă gazda emisiunii a anunţat că vrea să-i dea „binecuvântarea” sa lui Houchin, aşa că i-a cerut unuia dintre magicieni să-i dea o sticlă de parfum inflamabil. Apoi, gazda a rugat-o pe soţia lui Houchin să toarne parfumul în mâinile lui şi a cerut o brichetă pentru a da foc lichidului. În momentul în care lichidul a luat foc, gazda i l-a aruncat în faţă tânărului magician.

„Niciunul dintre noi nu ştia ce are de gând gazda”, a mai spus victima. „Filmam un spot naţional. Am crezut că gazda e un prezentator profesionist, aşa că am avut încredere în el”, a adăugat Houchin.

Emisiunea n-a fost niciodată difuzată, scrie „The Daily Mirror”, însă un bărbat a reuşit să filmeze cu telefonul său mobil întreaga scenă.

Wayne Houchin a angajat mai mulţi avocaţi, ca să-l dea în judecată pe prezentatorul dominican.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite