VIDEO Intimacy 2.0, rochia care devine transparentă când femeile flirtează

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Studioroosegaarde.net
FOTO Studioroosegaarde.net

În rochia creată de designerul olandez Daan Roosegaarde, femeile nu-şi pot ascunde emoţiile. Tehnologia de ultimă generaţie folosită de el face ca materialul rochiei să devină transparent în prezenţa bărbaţilor la care femeile nu sunt indiferente.

Intimacy 2.0 este confecţionată dintr-un material opac în structura căruia există senzori minusculi care detectează bătăile inimii. Când ele sunt accelerate, ca atunci când femeia esteentuziasmată în prezenţa unui bărbat, materialul devine transparent. Există însă o problemă pentru cele care vor decide să poarte o asemenea rochie: ele pot arăta mai mult decât şi-ar dori în orice alte situaţii care stârnesc emoţii puternice şi accelerează bătăile inimii, ca atunci când se sperie sau dansează. 

rochie transparenta 2

„Intimacy 2.0 este este un proiect de modă care explorează relaţia dintre intimitate şi tehologie“, a explicat designerul olandez Daan Roosegaarde pentru cotidianul „Daily Mail“. Daan şi-a numit stilul „tehno-poezie“.

Rochia a fost prezentată de curând la un festival de modă din China. Ea este deocamdată doar un prototip, dar are toate şansele să intre în producţia de serie. Creatorul olandez este deja în tratative cu mai multe companii dispuse să investească în această tehnologie. 

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite