VIDEO FOTOGALERIE Elena Udrea, „sexy și rea“, într-un pictorial provocator

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ministrul Dezvoltării, Elena Udrea va apărea luna aceasta într-un pictorial al revistei TABU, în care va fi în „pielea" a câtorva personaje feminine celebre ale istoriei: Cleopatra, Eva Peron, Jackie Kennedy, Margaret Thatcher și Madonna.

Elena Udrea continuă să fie o figură „marcantă" a politicii românesti, dar asta mai ales pentru că nu se ferește să își pună în evidență calitățile fizice.

Vezi aici galeria foto

image

Sexualitatea, cheia succesului în politică pentru Elena Udrea?

Ministrul Dezvoltării Regionale şi Turismului a declarat că în copilărie a făcut doi ani de gimnastică şi se pregătea la toate aparatele, dar că acum, probabil, nu mai poate face nici măcar o "roată simplă", a declarat astăzi într-o vizită la clubul Dinamo.

Luna aceasta, în revista Tabu, Udrea va apărea într-un pictorial care îi va scoate în evidență nu abilitățile sale sportive, ci calitățile sale fizice. Numărul din noiembrie va avea tema "O lume a femeilor puternice", iar Elena Udrea va fi în rolul principal. Aceasta va interpreta rolul lui Jackie Kennedy care "a marcat istoria fără a-și anula personalitatea" , al Cleopatrei care luptat "de la egal la egal cu puternicii lumii pentru cauza țării lor, al Evei Peron care a susținut "implicarea femeilor în decizia politică", al lui Margaret Thatcher care a avut curajul de a "demara reforme într-o perioadă economică grea" și al Madonnei, "un motor al schimbărilor", potrivit unui comunicat al revistei Tabu.

Elena Udrea povesteşte amănunte inedite despre viaţa sa privată, inclusiv despre copilăria sa într-un cartier muncitoresc din Buzău („Am fost comandant de detaşament opt ani"), despre căsătoria sa cu omul de afaceri Dorin Cocoş („La ora 11.00 ne căsătoream la New York, iar la ora 18.00 eram pe plajă la Miami"), despre colaborarea cu preşedintele Traian Băsescu şi sprijinul acordat de acesta („Am avut şansa sprijinului lui Traian Băsescu în politică"), despre cariera sa politică viitoare („De când mă ştiu, oamenii au încercat să-mi smulgă declaraţia cum că aş candida la preşedinţie"), dar şi despre culoarea părului („Ce putea fi mai rău pentru unii decât să fii blondă şi tânără în politică?!").

Ministrul Dezvoltării a mai apărut și în 2006 într-un pictorial al revistei The One care a făcut mare vâlvă la vremea respectivă.

În 2009, Elena Udrea a fost surprinsă de paparazzi la plajă în ipostaze ceva mai neobișnuite pentru un politician.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite