Valentin Davidoiu a murit la volan

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ieri, rudele şi apropiaţii au adus flori la capela unde a fost depus trupul neînsufleţit al lui Valentin Davidoiu
Ieri, rudele şi apropiaţii au adus flori la capela unde a fost depus trupul neînsufleţit al lui Valentin Davidoiu

S-a stins, subit, la 32 de ani, coordonatorul „live”-urilor de la Antene. A făcut infarct pe autostradă.

Valentin Davidoiu, coordonator al transmisiunilor în direct de la posturile de televiziune Antena 1 şi Antena 3, a decedat fulgerător vineri, în urma unui infarct, în timp ce se afla la volanul maşinii sale. Valentin avea 32 de ani şi nu mai suferise de afecţiuni cardiace. Nici stresul sau surmenarea nu stau în picioare drept cauze ale morţii, întrucât în ultimele zile se afla în concediu de odihnă.

Valentin Davidoiu lucra de cinci ani în televiziune. A început ca şofer la Realitatea TV. A trecut la trustul Intact, a urcat în ierarhie, s-a ocupat de frecvenţele de la transmisiunile live, iar în ultimul timp era coordonator al acestor transmisiuni. Căsătorit din 2006, Valentin nu avea copii.

Martor la moartea fulgerătoare a fost numai soţia acestuia, Mihaela, care se află încă în stare de şoc. Mădălina Davidoiu, sora lui Valentin, ne-a povestit cum s-a petrecut tragicul eveniment: „Vineri seara se întorcea de la Călăraşi cu soţia lui. Pe autostradă, aproape de Drajna, i s-a făcut rău fără vreun simptom prealabil. El conducea, iar soţia lui a tras frâna de mână. A chemat ambulanţa, care a venit în 10 minute, dar nu l-a mai putut salva".Valentin era fumător, dar, spun apropiaţii, n-a făcut niciodată excese. Soţia lui este cadru medical.

Copleşită de durere, mama lui Valentin se ruga ieri, la capela de la Biserica Cuţitul de Argint, ca „măcar bunica să nu afle. Bunica lui Valentin nu ştie nimic. O să-i spun că Vali a plecat în America. N-ar putea duce vestea că a murit. Îl idolatriza". Valentin Davidoiu va fi înmormântat azi, la ora 11.00, la Cimitirul Giuleşti Sârbi.

„A plecat" să înveselească îngerii

La moartea prematură, fulgerătoare, a lui Vali Davidoiu, prietenii au lăsat mesaje de condoleanţe pe peretele său de Facebook, l-au plâns şi pe bloguri, în viaţa virtuală, la fel ca în cea adevărată.

Dacă nu l-ai cunoscut pe Davidoiu afli, însă, prea  puţine despre el de pe Facebook - că era un profesionist (i s-a spus şi „Priceputul"), scotea, la nevoie, o cameră din pământ, din piatră seacă, ştia ce om la ce „live" să trimită;  îi plăceau maşinile, era sufletul petrecerilor, făcea glume, mai fuma în faţa televiziunii pentru care lucra - toate cele ce se fac într-o viaţă. Sorin Oprica, prie­ ten, a scris: „CINEVA l-a vrut acolo la el aproape pentru a înveseli şi alţi îngeri".

Profesionistul

Vali Davidoiu a rămas în conştiinţa celor care l-au cunoscut drept un meseriaş fără niciun cusur. Înmormântarea omului de televiziune va avea loc astăzi, la ora 11.00, la Cimitirul Giuleşti Sârbi.

Infarctul nu ţine cont de vârstă

Medicii legişti au stabilit că moartea lui Valentin a survenit, fără doar şi poate, prin infarct. „Infarctul poate surveni la orice vârstă, şi la 18 ani, şi la 20 şi ceva de ani, nu mai este o noutate că cineva a făcut infarct la 32 de ani. Decesul prin infarct poate surveni dacă persoana în cauză era fumătoare, dacă era obeză, dacă avea diabet, hipertensiune arterială şi/sau dacă trăia în condiţii de stres intens. De asemenea, este posibil ca atacul de cord să apară la o persoană tânără dacă aceasta s-a născut cu o anomalie pe arterele coronare. Nu oboseala este cauza directă, cu toţii suntem obosiţi", spune medicul Manuela Guran, locţiitor al medicului-şef  SMURD de la Spitalul Clinic de Urgenţă Floreasca din Capitală. Ana Maria Niţă

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite