Un român se laudă pe TikTok cu viaţa pe care o duce într-o închisoare din Franţa: „Să vă arăt ce ne-a adus Justiţia la masă astăzi…” VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto Arhivă
Foto Arhivă

George D., un român care este deţinut în Franţa, a ajuns viral pe reţelele de socializare pentru filmările pe care le face din închisoare. Postează mâncarea pe care o primeşte şi dedicaţiile pe care le face duşmanilor. Într-un live făcut recent, tânărul a spus că trăieşte regeşte în puşcărie.

Majoritatea filmărilor sale încep cu replica „Haideţi să vă arăt ce ne-a adus Justiţia la masă astăzi…”, lăudându-se cât de bine o duc puşcăriaşii în închisorile din Franţa. Tot el i-a numit „invidioşi” pe cei care-i urmăreau un live spunându-le: „Sunteţi invidioşi! Slugoii, pardon, contribuabilii ne plătesc, iar noi o ducem regeşte!”.

Bărbatul este un fan al manelistului Dani Mocanu, de cele mai multe ori ascultând melodiile lui, dedicându-le duşmanilor. În videoclipurile sale, bărbatul îndeamnă cerşetorii români să apeleze la violenţă şi să ajungă în închisorile franceze.

Fenomenul nu este nou

Fenomenul se pare că nu este unul nou. În ianuarie 2015, Digi24 scria despre condamnaţii închişi într-o închisoare din Marsilia care nu par deloc pedepsiţi. Unul dintre deţinuţi le făcea în ciudă francezilor fotografiindu-se cu un evantai făcut din bancnote de 50 de euro.

Atunci, autorităţile au început o anchetă pentru a afla cine este responsabil pentru debandadă. Primii vizaţi au fost gardienii, care se apărau spunând că sunt prea puţini ca să ţină lucrurile sub control.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite