Ultimele zile în care absolvenţii se pot înscrie la "Career Innovation Week"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Absolvenţii şi masteranzii cu rezultate academice deosebite mai au câteva zile la dispoziţie pentru a se înscrie, până pe 7 noimebrie, la "Career Innovation Week", unde vor fi selectaţi 200 de tineri care vor participa la workshop-uri organizate de reprezentanţi ai unor companii lider de piaţă în domeniul lor.

Înscrierile se fac online, până pe 7 noiembrie, pe site-ul www.hipo.ro, după care urmează selectarea celor 200 de tineri cu rezultate academice deosebite, implicaţi în activităţi extracurriculare, membri ai  unor organizaţii studenţeşti sau tineri cu experienţă internaţională.

Programul este organizat pe patru domenii, toate sesiunile având loc la Hotel Caro:

Finance&Banking – Marti, 13 noiembrie

Sales&Marketing - Miercuri, 14 noiembrie

IT&Telecom – Joi, 15 noiembrie

Research & Engineering- Vineri, 16 noiembrie

Printre companiile participante se numără: BRD Groupe Société Générale, Philip Morris, Cegeka, Endava, IBM,  Contact Singapore, BCR.

IBM va susţine în cadrul evenimentului "Career Innovation Week" un workshop ”Blue IT Opportunities in IBM”, unde vor fi prezentate programele de internship deschise de companie şi vor fi detaliate etapele de dezvoltare în cadrul IBM.

Programul de internship va începe în luna noiembrie, iar o parte dintre aplicanţi vor fi selectaţi în urma evenimentului "Career Innovation Week".

Compania Philip Morris va organiza workshop-ului “What is takes to be a successful markeeter” care va oferi tinerilor şansa de a interacţiona cu profesionişti din cadrul companiei, specialişti în marketing.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite