Articol publicitar

Tu îți iei balansoar pentru grădină, iar celui mic un leagăn distractiv

0
0
Publicat:

Leagănele existau încă din anul 1450 î.Hr. în Grecia Antică. Erau destul de simple, făcute din lemn și frânghie și suspendate de un copac. În 1859, primul loc de joacă public a fost deschis în Manchester, Anglia, care a răspândit popularitatea leagănelor în aer liber în întreaga lume.

adevarul ro jpeg

În acest moment, leagănele în aer liber au o mulțime de structuri diferite și nu mai sunt legate de copaci. Designurile au devenit, de asemenea, mai sigure și standardizate. În perioada de după cel de-al Doilea Război Mondial, seturile de leagăne au început să apară în curțile familiilor prospere. Acum găsești un balansoar de grădină în majoritatea curților.

Mai jos vei găsi două dintre cele mai populare modele de leagăne pe care le poți găsi în curțile familiilor cu copii.

1. Leagăn din cauciuc

Leagănele confecționate dintr-o anvelopă sunt ceva la care oamenii se gândesc atunci când se întorc la vremurile de odinioară. Aceste leagăne emană o cantitate mare de farmec și pot fi, de asemenea, destul de distractive pentru copiii tăi..

Premiza de bază din spatele unui astfel de leagăn este că o anvelopă de mașină reală va fi folosită pentru a face un balansoar pentru grădină. De obicei, o frânghie sau un lanț va fi conectat la anvelopă și va atârna de un copac. Aceste leagăne pot atârna, de asemenea, de ceva care seamănă mai mult cu un set tradițional de leagăn, dacă dorești. Oamenii care nu au copaci puternici în curțile lor își construiesc adesea baze de care să-și atârne leagănele din anvelope. Poți folosi cherestea pentru a face foarte ușor o bază de care să poți agăța balansoarul în grădină, astfel încât să nu fie o sarcină grea. Cu siguranță dorești să te asiguri că leagănul este sigur, deoarece dorești să îți păstrezi copiii în siguranță în timp ce se joacă.

Mulți oameni își creează propriile leagăne din cauciucuri. Dacă ai o anvelopă veche, dar solidă undeva prin magazie, atunci ai putea să o utilizezi pentru a face un leagăn eficient. Acesta este un mod distractiv de a reutiliza ceva pe care altfel, după toate probabilitățile, l-ai fi aruncat. Copiii tăi vor aprecia să aibă un nou leagăn distractiv și va ajuta casa ta să aibă un aspect mai vintage.

Sunt disponibile și leagăne profesionale de acest tip. Dacă nu ai încredere în abilitățile tale de tâmplărie, atunci aceasta va fi probabil cea mai bună opțiune. Aceste leagăne comerciale sunt construite pentru a fi foarte robuste și vor rezista la jocurile dure din partea copiilor tăi. Anvelopa nu ar trebui să aibă probleme atunci când copilul se urcă pe ea și ar trebui să fie suficient de trainică încât să nu îți faci griji pentru stabilitatea ei.

Reține că va trebui să ai grijă dacă vrei să utilizezi și tu leagănul. Vei dori să acorzi atenție la cât de multă greutate este menit să suporte. Cele care sunt destinate copiilor nu vor rezista probabil utilizării de către adulți, așa că încearcă să te ții departe de el. Atâta timp cât ești atent la utilizarea corectă a acestor balansoare, ar trebui să fie o experiență grozavă.

2. Set de leagăne

Este posibil să-ți achiziționezi propriul set de leagăn pentru curtea ta. Dacă erai mereu invidios pe leagănul de la locul de joacă atunci când erai mare și ți-ai fi dorit să poți avea unul al tău, atunci să oferi unul copilului tău este cel mai bun lucru. Există multe stiluri diferite de seturi de leagăn din care poți alege, așa că sunt multe de luat în considerare.

Vei găsi seturi de leagăne dedicate care au doar leagăne, dar alte seturi pot avea atașate balansoare de grădină și chiar tobogane. Ia în considerare totul înainte de a lua o decizie finală de cumpărare. Ar trebui să încerci să cumperi ceva care va fi sigur și potrivit pentru copilul tău. În funcție de vârsta celui mic, este posibil să nu vrei un set cu foarte multe alte accesorii.

Citește mai multe despre: emag
Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite