Traian Igaş, despre Laurenţiu Mironescu: "Am fost foarte mulţumit de munca pe care a prestat-o la MAI"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ministrul Administraţiei şi Internelor, Traian Igaş, a declarat luni, după ce l-a demis pe Laurenţiu Mironescu din funcţia de secretar general la MAI, că a fost foarte mulţumit de munca acestuia, menţionând că o parte din proiectul de reorganizare şi modernizare a ministerului "au fost făcute împreună cu acesta".

"Până la acest moment, până astăzi când am propus prim-ministrului demiterea domniei sale (n.r. Mironescu) din funcţia de secretar general al ministerului, am fost foarte mulţumit de munca pe care a prestat-o în Ministerul Administraţiei şi Internelor, o parte din tot acest proiect de reorganizare şi modernizare a ministerului şi a structurilor din subordine sunt făcute împreună cu domnul Mironescu, care are totuşi o anumită expertiză în ceea ce priveşte viziunea şi organizarea unei instituţii", a precizat Traian Igaş.

El a mai spus că atâta timp cât o instituţie a statului desfăşoară anumite activităţi de verificare a cuiva, nu va divulga acţiunea pe care o are în desfăşurare.

"Cred că acest lucru s-a întâmplat şi în acest caz. Nu este doar o persoană vizată, sunt mai multe persoane vizate. Eu la această oră nu pot să ştiu şi nu ştiu exact dacă i se aduc acuzaţii şi ce acuzaţii i se aduc", a precizat ministrul de Interne.

"Atunci când a fost numit în funcţie, cu siguranţă că am cerut informaţii de peste tot să vedem dacă ar fi vreo problemă la adresa domnului Mironescu, n-am primit nicio informaţie care să mă ducă cu gândul că ar fi ceva în neregulă cu acest domn şi tocmai de aceea am zis că este un om potrivit de a ocupa funcţia de secretar general al ministerului", a mai spus Traian Igaş.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite