Târgul Angajatori de Top 2018. 85% din vizitatori şi-au găsit cel puţin un job în domeniul căutat de ei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Săptămâna trecută, pe 26-27 octombrie la Sala Palatului, a avut loc Angajatori de Top Bucureşti. Cel mai mare eveniment de carieră din România a reunit peste 10.000 de vizitatori, 130 de companii, peste 6.000 de joburi şi 34 de workshopuri şi conferinţe.

Peste 10.000 de vizitatori au fost prezenţi în cele două zile de eveniment şi 85% din candidaţi au găsit cel puţin un job în domeniul căutat de ei la care au aplicat.  

În urma evenimentului, CV-urile celor care au fost prezenţi la Sala Palatului vor fi analizate de specialişti în recrutare, iar dacă se potrivesc cu cerinţele joburilor vor fi chemaţi la un prim interviu.  

„Am fost plăcut surprinşi de entuziasmul ieşit din comun al tuturor trecătorilor pe la standul nostru. Suntem convinşi că în urma participării, vom avea colaborări de succes cu o mulţime de aplicanţi din cadrul târgului”, a declarat Flori Croitoru, Specialist Recrutare Huawei. 

Cei care nu au ajuns la ediţia din Bucureşti şi vor să se angajeze, pot participa şi la ediţia virtuală a evenimentului. Evenimentul Angajatori de TOP continuă cu o ediţie virtuală, pe www.hipo.ro, în perioada 5-25 noiembrie. Participarea la Angajatori de TOP Virtual este gratuită şi se desfăşoară pe platforma online, www.hipo.ro. 

Participanţii trebuie să îşi creeze un cont sau să-şi actualizeze CV-ul pe site-ul www.hipo.ro, iar ulterior pot interacţiona cu platforma evenimentului, vor putea vizita profilurile online ale companiilor, pot vizualiza joburile disponibile şi cerinţele solicitate de angajatori, respectiv pot aplica la joburi şi se pot înscrie la seminarii online (webinarii). 

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite