Simona Pătraşc, tânăra căreia echipa „Visuri la cheie” i-a renovat casa, a murit

0
0
Foto Facebook
Foto Facebook

Simona Pătraşc, tânăra căreia echipa „Visuri la cheie” i-a renovat casa în prima ediţie a sezonului 8 al emisiunii, în anul 2021, a murit vineri, la nici 19 ani.

Echipa emisiunii transmite condoleanţe familiei tinerei şi precizează că fata i-a întâmpinat „cu lacrimi de bucurie şi emoţie, în ciuda bolii nemiloase care o măcina.”

„Acum trebuie să ne luăm rămas bun de la ea, cu o durere care nu se va stinge curând. Simona Pătraşc, căreia echipa Visuri la cheie i-a oferit un nou început în prima ediţie a sezonului 8 al emisiunii, s-a stins din viaţă.

Echipa emisiunii Visuri la cheie transmite condoleanţe familiei îndurerate. Odihneşte-te în pace, Simona!”, a transmis echipa pe Facebook. 

Simona Pătraşc a fost numită de medicii de la Marie Curie „cel mai curajos şi mai optimist copil” din câţi au văzut. În 2015, viaţa ei a luat o turnură neaşteptată, când i s-a descoperit o tumoare agresivă, care îi ameninţa viaţa, scrie ProTV. 

Ţesutul bolnav a fost înlăturat chirurgical , dar cu toate acestea, în 2018 a primit vestea că trebuie să renunţe la un picior, pentru a îndepărta orice risc de boală. Totuşi, cancerul a avansat, scrie ProTV.

Mai multe - Societate

Ultimele știri

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite