Reverendul Dollar vrea avion particular

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Avionul Gulfstream 650, dorit de reverendul american. FOTO Daily Mail
Avionul Gulfstream 650, dorit de reverendul american. FOTO Daily Mail

Fondatorul şi liderul unei grupări religioase din Atlanta, Statele Unite, a cerut ajutorul celor 200.000 de membri ai bisericii pe care o reprezintă pentru a-i cumpăra un avion privat în valoare de 62 de milioane de euro.

Reverendul Creflo Dollar, conducătorul Bisericii World Changers International, predinde credincioşilor, prin intermediul unei petiţii online, să cotizeze suma de aproximativ 300 de euro, scrie „Daily Mail”. Bărbatul, care deţine în prezent două maşini Rolls Royce şi proprietăţi imobiliare de milioane în Atlanta şi New Jersey, îşi motivează cerinţa prin dorinţa de a răspândi harului divin. 

„Există încă oameni care nu au auzit niciodată de minunatul Domn Iisus Hristos. Ne dorim, cu inima, să schimbăm vieţi şi să luminăm căile întunecate ale celor pierduţi. Avem nevoie de ajutor pentru a-i regăsi în întuneric”, susţine pastorul.

image

Reverendul Creflo Dollar FOTO Daily Mail

De-a lungul timpului, Dollar a refuzat să îşi dezvăluie câştigurile, însă suma câştigată anual de controversatul reverend a fost estimată la 25 de milioane de euro.

image

Una din casele deţinute de Creflo Dollar, pe teritoriul Atlantei. FOTO Daily Mail

Societate



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite