Oglindă, oglinjoară, pentru căscioară

0
Publicat:
Ultima actualizare:
info
info

Cu ramă din material textil sau cu una din lemn colorat ori în variante jucăuşe, oglinda este, de ani buni, mai mult decât un obiect util.

Greu de spus când a trecut oglinda de la simplul obiect bun să-ţi vezi chipul la minunată decoraţiune pentru casă. Istoria dublului rol e aproape la fel de „zbuciumată" precum cea a poveştilor despre primele obiecte ce au jucat rol de oglinzi în lume. Dar nici una, nici alta nu contează atunci când eşti în căutarea unei oglinzi potrivite pentru camera ta. Pe cât de mulţi ani are în spate oglinda, pe atât de multe şi de variate sunt modelele pe care le găseşti pe piaţă. Fără prea multe complicaţii, poţi cumpăra o oglindă potrivită de la buticul din piaţă. Dar dacă vrei să-i dai Cezarului ce-i al Cezarului, tratezi oglinda cu mai multă seriozitate.

Alegeri complicate

În funcţie de încăperea pentru care trebuie să faci achiziţia, decizi şi forma, şi mărimea oglinzii. E bine să ştii exact ce ai în casă şi ce stil de amenajare vrei să păstrezi, ca să alegi în cunoştinţă de cauză.

Astfel, dacă ai un living cu mobilă elegantă, cu tăieturi drepte, e mai mult decât absurd să-ţi cumperi o oglindă cu ramă din ratan. La fel cum, dacă vrei să cumperi o oglinjoară pentru camera copilului, nu vei alege niciodată una clasică, având ramă din lemn masiv, frumos sculptată.  

info
Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite