O femeie şi-a planificat în detaliu nunta cu 10 ani înainte de a-şi cunoaşte soţul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Kate Owens ştia cu 10 ani înainte de a se căsători ce rochie va purta în ziua nunţii FOTO ABC News
Kate Owens ştia cu 10 ani înainte de a se căsători ce rochie va purta în ziua nunţii FOTO ABC News

Vreme de 10 ani, o femeie din New York a pus la punct toate detaliile pentru nunta sa, de la rochia de mireasă şi până la formaţie. Un singur lucru lipsea pentru ca nunta să fie perfectă: mirele.

Kate Owens, acum în vârstă de 34 de ani, şi-a planificat până la cele mai mici detalii nunta sa, în ciuda faptului că nu avea un iubit. Ea a contractat până şi o formaţie pentru evenimentul imaginar, după ce a ascultat-o cântând într-un bar, în anul 2003. „M-am dus la ei şi le-am spus: «Nu am un mire, dar dacă veţi mai forma o trupă când îl voi găsi, vreţi să cântaţi la nunta mea?» Probabil că unii oameni au considerat că sunt nebună“, a declarat Kate pentru ABC News.

 Femeia a apelat chiar la ajutorul unui organizator de nunţi pentru a pune la punct marele eveniment şi a pierdut multe ore pe Internet pentru a se asigura că organizarea este perfectă. „Ştiam exact ce model de rochie voiam. Ştiam ce rochii aş vrea să poarte domnişoarele de onoare. Ştiam ce culori voi folosi pentru aranjamente şi ştiam că vreau să aibă loc în exterior“, a mai povestit Kate. 

În cele din urmă, ea l-a cunoscut pe cel care avea să-i fie soţ –- dar a păstrat secretul în legătură cu planurile sale până în momentul în care a cerut-o de soţie.

mireasa2

Soţul, puţin surprins"

Shawn Owens, manager de proiect pentru IBM, recunoaşte că a fost „puţin surprins“ când a aflat că viitoarea lui soţie ştia ce model de rochie va purta, ce design vor avea verighetele şi cum se va coafa. La început, el simţea nevoia să-i amintească mereu că nu este nunta ei, ci a lor. În cele din urmă, Shawn a înţeles că pregătirile pe care Kate le făcea de 10 ani îl scuteau pe el de stres. Cei doi s-au căsătorit în vara anului trecut.

Lisa Morse, psiholog în Manhattan, avertizează însă femeile care îşi planifică nunta înainte de a găsi un mire pot întâmpina probleme în găsirea unui partener. „Să găseşti pe cineva care să intre în viaţa ta şi să nu schimbe nimic din alegerile deja făcute nu este aşa uşor“, crede psihologul. 

Societate



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite