O femeie şi-a folosit rochia pe post de mască de protecţie, într-o gelaterie, în Argentina. A rămas doar în lenjerie intimă VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO captura
FOTO captura

Imaginile surprinse de camerele de supraveghere dintr-o gelaterie din Argentina au devenit virale, după ce o femeie intrată să cumpere îngheţată fără mască şi-a dat rochia jos, ca să o folosească drept protecţie, relatează ziarul local El Dia, din La Plata.

Imaginile au fost filmate pe 1 ianuarie, seara, în oraşul Godoy Cruz, din provincia Mendoza, când femeia filmată a ajuns în faţa gelateriei alături de 10 prieteni şi niciunul dintre ei nu avea o mască de protecţie la el.

În acel moment tânăra decide să intre înăuntru, dar lângă uşă, un angajat îi spune tinerei că nu poate intra fără mască de protecţie, potrivit libertatea.ro. 

Fără să stea pe gânduri, ea îşi scoate rochia şi încearcă să o lege peste nas şi gură, fără să-i pese că a rămas în lenjerie intimă. Angajaţii gelateriei îi cer femeii să iasă şi refuză să o servească.

Presa argentiniană scrie că cei 11 prieteni au cumpărat în cele din urmă 11 îngheţate, pentru că cineva care a trecut pe trotuar i-a oferit unuia dintre ei o mască şi acesta a putut intra în gelaterie.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite