O femeie din Scoţia a născut a treia pereche de gemeni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O femeie din Scoţia a dat naştere celei de-a treia pereche de gemeni, în ciuda faptului că şansele ca acest lucru să se întâmple sunt foarte mici, potrivit „Yahoo News“.

Mama a patru băieţi, gemeni în vârstă de 12 şi de 14 ani, Karen Rodger a fost uimită la aflarea veştii că va avea încă fetiţe. „Nu luasem în calcul această posibilitate“, a declarat ea pentru Sky News.

Şansele unui cuplu să aibă gemeni sunt, în medie, de 3%. Cu fiecare sarcină ulterioară, şansele conceperii unei alte perechi de gemeni sunt extrem de mici.

„Nu mi-a venit sa cred. Nu m-am gândit niciodată ca voi avea din nou gemeni, nu credeam că astfel de lucruri se întâmplă oamenilor ca mine, dar, cu toate acestea, sunt foarte încântată“, a completat Karen.

Deşi aveau deja patru copii, Karen şi soţul ei au decis că nu este târziu pentru a avea încă unul. „Am împlinit 40 de ani şi m-am gândit că asta ar fi vârsta potrivită să mai facem un copil, dacă ne mai dorim încă un membru al familiei. Am discutat cu soţul meu despre asta, iar după o lună am rămas însărcinată. Chiar nu mă aşteptam să iasă tot gemeni, dar de data aceasta, două fetiţe“, a conchis ea.


 


 


 

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite