Ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu: „Nu candidez la aceste alegeri parlamentare”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Vlad Voiculescu FOTO Adevărul, Eduard Enea
Vlad Voiculescu FOTO Adevărul, Eduard Enea

Ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu, a anunţat, sâmbătă, pe Facebook, că a răspuns pozitiv invitaţiei PNL de a participa la Consiliul Naţional al acestei formaţiuni, pentru a susţine un discurs despre sistemul sanitar, „cum l-a gasit şi ce se poate face mai departe pentru însănătoşirea lui” şi a menţionat că nu va candida la aceste alegeri parlamentare.

„Am fost invitat la lansarea programului de guvernare al Partidului Naţional Liberal şi am acceptat invitaţia (aşa cum aş accepta şi dacă ar veni din partea altor partide politice interesate de Sănătate)”, a scris ministrul pe pagina personală de Facebook.

Vlad Voiculescu precizează că va merge la reuniunea PNL „pentru a vorbi despre sistemul sanitar, cum l-a gasit şi ce se poate face mai departe pentru însănătoşirea lui”.

„După 4 luni la Ministerul Sănătăţii, ştiu că acest lucru este posibil. Merg acolo pentru că, indiferent de partid, politicienii vor forma viitorul Parlament al României şi de votul şi de priorităţile lor va depinde sănătatea noastră”, mai menţionează Vlad Voiculescu.

„Anunţ aici că nu voi candida la aceste alegeri parlamentare”

Ministrul Sănătăţii a transmis şi un mesaj legat de o posibilă candidatură, la alegerile parlamentare. „Pentru ca aş vrea să opresc orice speculaţii inutile, anunţ aici că nu voi candida la aceste alegeri parlamentare. La Ministerul Sănătăţii lucrăm la cateva proiecte importante pentru pacienţi şi personalul medical şi voi folosi fiecare oră care mi-a mai rămas din acest mandat pentru a le duce la capăt”, afirmă Voiculescu.

Voiculescu adaugă că nu ar vrea ca aceste proiecte să fie folosite ca muniţie electorală. „Mai degrabă mi-aş dori ca, odată finalizate, să reprezinte o fundaţie solidă de construcţie pentru viitorul Parlament şi viitorul Guvern”, spune Voiculescu în finalul postării.

Liberalii se reunesc, sâmbătă, la Palatul Parlamentului, într-o şedinţă a Consiliului Naţional (CN), pentru a valida decizia luată în urma demisiei lui Vasile Blaga, ca Alina Gorghiu să preia preşedinţia unică a partidului, până după alegeri, Daniel Buda, cel care a fost împuternicit să semneze alături de aceasta listele la parlamentare, urmând să devină prim-vicepreşedinte.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite