Ministerul Sănătății are un al șaptelea secretar de stat

0
Publicat:

Ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, și-a numit al șaptelea secretar de stat, fiind vorba de Alexandru Rogobete, care a fost, până acum, consilier personal la cabinetul ministrului.

Alexandru Rafila și noul secretar de stat, Alexandru Rogobete / Foto: Facebook / Alfred Simonis
Alexandru Rafila și noul secretar de stat, Alexandru Rogobete / Foto: Facebook / Alfred Simonis

Decizia de numire a acestuia în funcția de secretar de stat a fost publicată luni în Monitorul Oficial, fiind semnată de premierul Nicolae Ciucă.

Alexandru Rafila mai avea, până la numirea lui Rogobete, alți șase secretari de stat, respectiv: Andrei Baciu, Levente Vass, Adriana Pistol, Aurel George Mohan, Tiberius Marius Brădățan și Cătălin Vișean.

Numirea lui Rogobete a fost anunțată e Alfred  Alfred Simonis, liderul deputaților PSD și președintele organizației județene PSD Timiș.

„O nouă veste bună pentru Timiș din lumea medicală. După numirea reputatului profesor Dorel Săndesc la conducerea Spitalului Județean din Timișoara, un alt timișorean – Alexandru Rogobete – a fost numit Secretar de Stat în Ministerul Sănătății. Construcția Institutului Oncologic și readucerea Timișului în elita medicinei românești sunt priorități ale mele și am încredere că, alături de asemenea specialiști, vom fi ce-am fost, ba chiar mai mult!”, a scris Alfred Simonis pe pagina sa de Facebook.

Alexandru Rogobete este cercetător în medicină, specialist în management medical, medic ATI și asistent profesor la Universitatea de Medicină şi Farmacie Victor Babeş din Timişoara.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite