Locuri de muncă în Coreea de Sud

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Locuri de muncă în Coreea de Sud. O companie angajează programatori
Locuri de muncă în Coreea de Sud. O companie angajează programatori

Mai multe companii din Coreea de Sud recrutează străini care vor să muncească în această ţară. Condiţia principală este aceea că doritorii trebuie să aibă cunoştinţe medii ale limbii coreene.

Locuri de muncă în Coreea de Sud

Un restaurant din Haenam, Julanam-do, din Coreea de Sud, angajează femei care să servească clienţii, dar şi să spele vasele şi să spele pe jos. Programul este de la ora 8.00 la ora 20.00, o zi liberă la fiecare două săptămâni, salariul fiind de circa 1.000 de euro pe lună.

Doritoarele trebuie să aibă vârsta cuprinsă între 20 şi 45 de ani şi să deţină cunoştinţe medii de limbă coreeană.

De asemenea, o companie din Coreea de Sud caută programatori care trebuie să aibă cel puţin cunoştinţe de bază despre .html şi CSS şi să vorbească fluent engleza.

   

Ferma Abalon caută bărbaţi care să lucreze pe o barcă pentru a culege alge de mare. Programul este de la ora 6.00 la ora 16.00, iar salariul ajunge până la aproape 1.250 de euro. Potrivit anunţului postat pe jobs.justlanded.com, angajaţii sunt liberi doar în zilele ploioase sau în cele în care bate vântul, aceştia ajungând să aibă, în general, cam 3-4 zile libere pe lună.

Un site care oferă locuri de muncă în Coreea de Sud caută jurnalişti freelancer cu care să colaboreze pentru a transmite de la diferite meciuri de fotbal. Cei care sunt interesaţi trebuie să ştie să vorbească limba engleză la un nivel mediu, dar şi să deţină informaţii despre fotbal.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite