Informare meteo de ninsori şi intensificări de vânt la munte

0
Publicat:
Ultima actualizare:
ANM a emis o informare meteorologică FOTO Adevărul
ANM a emis o informare meteorologică FOTO Adevărul

Meteorologii au emis o informare meteorologică de precipitaţii în general moderate cantitativ, ninsori consistente la munte, intensificări de vânt şi răcire. Informarea este valabilă de marţi dimineaţă până joi la ora 18.00, arată Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM).

Potrivit sursei citate, în perioada  22 martie ora 09.00 şi până pe 24 martie ora 18.00, „se vor semnala precipitaţii în toată ţara”.

„Vor fi ploi, iar începând din noaptea de miercuri spre joi (23/24 martie), în estul şi în sud-estul Transilvaniei şi în jumătatea de nord a Moldovei precipitaţiile vor fi mixte”, se arată în informarea meteorologică, potrivit căreia ninsori consistente se vor semnala la munte, în special în Carpaţii Meridionali şi cei de Curbură.

Vântul va avea intensificări temporare, în majoritatea zonelor, cu rafale de peste 55 de kilometri la oră chiar 60 kilometri la oră în regiunile sudice şi la munte

Pe timpul zilei, temperaturile vor fi în scădere, caracterizând, în cea mai mare parte a ţării, o vreme rece pentru ultima decadă a lunii martie.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite