InfoCons lansează o aplicaţie unică în lume care ajută consumatorii să afle conţinutul alimentelor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto Shutterstock
Foto Shutterstock

InfoCons lansează o aplicaţie unică în lume care ajută consumatorii să afle conţinutul alimentelor şi care poate fi folosită oriunde doar scanând eticheta.

InfoCons a lansat unica aplicaţie pentru a veni în sprijinul consumatorilor. Printr-o simpla scanare a codului de bare pot afla instant informaţii utile, precum:

  • Ingrediente;
  • Numeric aditivi alimentari şi tipul acestora;
  • Cantitate sare;
  • Cantitate zahăr;
  • Calorii.

Astfel, consumatorii pot lua cele mai bune decizii, bazându-se pe informaţiile generate de aplicaţia InfoCons. Totodată consumatorii pot genera o listă de produse preferate pentru a afla instant cantitatea totală pe care aceste produse o au din punct de vedere al: aditivilor alimentari şi tipul acestora, sare, zahăr şi calorii.  Astfel, aceştia pot decide dacă consumă sau nu toate aceste produse în funcţie de rezultatele obţinute.

Aplicaţia InfoCons se descarcă gratuit şi este disponibilă atât pentru sistemul de operare Android, cât şi pentru cel IOS.

„Prima aplicaţie care te ajuta să decizi tu pentru tine, fară a mai fi influenţat de mesaje publicitare sau alte tipuri de mesaje! Astfel, ce mănânci, cât mănânci, ce cumperi, cât cumperi, de unde cumperi sunt decizii care devin real ale tale! Aplicaţia InfoCons, fiind la început de drum, este un pionier în domeniu şi aşteptam că fiecare dintre consumatori să ne împărtăşească bunele şi relele, pentru a o putea dezvolta, dar şi de a o completa cu produse care astăzi nu se regăsesc în baza de date. Este o aplicaţie care te ajuta şi când călătoreşti: eşti În Dubai, în Grecia sau în Rusia, în China sau în Finlanda, cu ajutorul aplicaţiei InfoCons, poţi tu să decizi pentru tine ceea ce mănânci şi ce cumperi”, a declarat Sorin Mierlea – Preşedinte InfoCons

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite