FOTO Căldura mare e de vină: şi-a făcut casa piscină

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Imaginaţia unor adolescenţi din Rusia a stârnit amuzament pe reţelele sociale, după ce aceştia au postat mai multe poze în care sunt surprinşi îi timp ce se bălăcesc într-o piscină mai puţin obişnuită, deschisă în propriul apartament din oraşul Oriol.

Puştanii au îmbrăcat sufrageria în plastic şi apoi au izolat totul cu bandă adezivă din polietilenă, după care au inundat cu apă încăperea pentru a scăpa de temperaturile de peste 34 de grade Celsius înregistrate zilele acestea, relatează Daily Mail.

Reacţiile oamenilor nu au întârziat să apară pe reţelele sociale. În timp ce unii au considerat că adolescenţii au dat dovadă de creativitate, umor şi curaj, alţii i-au catalogat drept „idioţi“ şi „inconştienţi“. 

image

Încântaţi de ideea pe care au avut-o, tinerii nu au mai ţinut cont de faptul că podeaua casei ar fi putut ceda sub greutatea apei, ţinând cont că se aflau într-o clădire de apartamente.

image

Chiar dacă băieţii par că se distrează de minune în fotografii, rămâne învăluit în mister cum au reuşit scape de apa din casă fără să producă pagube. 

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite