Cât costă cafeaua Divin pe care o bea Patriarhul Daniel

0
Publicat:

Patriarhul Daniel nu este imun la plăceri lumești și un anumit sortiment de cafea arabică este slăbiciunea liderului bisericii ortodoxe române.  

FOTO: Biserica Ortodoxă Română
FOTO: Biserica Ortodoxă Română

Patriarhul Daniel dar și alți ierarhi aleg să bea cafea bună și nu la îndemâna oricui, o licoare ce are un gust intens și mult mai plăcut a dezvăluit „magicianul cafelei” cum este denumit Gheorghe Florescu. Acesta este cunoscut în branșă încă de pe timpul lui Ceaușescu și a servit și preparat cafea de-a lungul vieții pentru săraci și boieri, activiști de partid și domni, milionari sau coate goale  

„Patriarhul bea cafea Divin. Nu numai Patriarhul. Starețul Mănăstirii Putna! Acolo, la Putna, a avut loc o întâlnire, o procesiune religioasă – au venit o grămadă de patriarhi, mitropoliți, episcopi, și aceștia au băut cafea. Prin intermediul unui Vicar Patriarhal, m-au contactat și au băut cafea Divin. Protocolul Mănăstirii Putna prevede cafea Divin și Patriarhul bea cafea Divin”, a spus Gheorghe Florescu, în cadrul episodului XVII al sezonului II al podcast-ului Avangarda, cu Ionuț Vulpescu.   

Cafeaua băută de patriarhul Daniel este una de selecție, iar prețul său nu este accesibil oricui. 

CONTINUĂ SĂ CITEȘTI PE CLICK.RO. 

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite