Care sunt restaurantele românești din UK cu cele mai bune ratinguri de igienă

0
Publicat:

În Marea Britanie, oamenii riscă să se aleagă cu toxiinfecții alimentare din pricina standardelor precare de igienă din restaurantele de tip takeaway și pub-uri.

Sarmale
Peste 800 de unități au ratingul de igienă zero. Foto shutterstock (Arhivă)

Conform datelor publicate de Agenția pentru Standarde Alimentare (FSA), în prezent există peste 800 de unități în Anglia, Țara Galilor și Irlanda de Nord cu un rating de igienă zero, conform Daily Mail

În Scoția sistemul de rating este diferit: întreprinderile fie obțin calificativ pozitiv, fie au nevoie de îmbunătățiri. 

În urmă cu o lună, un raport al FSA indica faptul că unul din cinci restaurante de tip takeaway din Marea Britanie nu îndeplinea standardele de igienă. 

Oficialii din domeniul sănătății publice au afirmat pentru MailOnline că lucrează împreună cu proprietarii de afaceri pentru îmbunătățirea condițiilor de igienă. În cazul în care situația nu se îmbunătățește, firmele vor fi sancționate. 

Iată câteva dintre restaurantele din Londra care au obținut un rating de igienă zero se află: La Porchetta Pollo Bar, Pizzeria de pe Old Compton Street și Golden Phoenix din ChinaTown. 

Iată câteva dintre restaurantele românești din Londra care au obținut ratinguri de 5 stele: Romanian Cuisine (B&Q Honeypot Lane, Stanmore), Catalinas Romanian Sausage Trailer (Hedley, Northumberland), Traditional Romanian Dishes (Waterloo Park Close, Norwich) și Elisa's Romanian Foods (Oxford Street Oakengates, Telford, Shropshire). 

Societate


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri