Bucureştii îşi pot schimba mâine, gratuit, periuţele de dinţi. Statistici: românii schimbă periuţa de dinţi o dată la doi ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bucureştii îşi schimbă periuţele o dată la 3 luni FOTO Arhivă Adevărul
Bucureştii îşi schimbă periuţele o dată la 3 luni FOTO Arhivă Adevărul

Bucureştenii care vor să îşi schimbe periuţele de dinţi o pot face gratis, sâmbătă, începând cu ora 10.00 în Parcul Tineretului, în cadrul unui proiect numit „Rabla pentru Periuţa ta”.

Cei care se vor duce mâine în  Parcul Tineretului din Capitală (la intrarea dinspre Liceul „Gheorghe Şincai”) cu vechea periuţă de dinţi vor primi în schimb gratuit una nouă, alături de cupoane de reducere de până la 50% reducere pentru o pastă de dinţi din gamele Aquafresh, Aquafresh Kids, Sensodyne sau Paradontax, valabil în reţeaua Carrefour. Mai mult, participanţii pot aduce şi periuţele familiei, însă nu mai mult de trei. 

Mai mult, la cortul „Rabla” , cei care vor dori îşi vor putea grava numele pe noile periuţe de dinţi. 

De asemenea, participanţii vor putea sta de vorbă cu specialiştii în sănătatea orală care vor fi prezenţi pentru a oferi sfaturi personalizate pentru nevoile fiecăruia. Caravana va continua în luna septembrie şi octombrie şi în alte oraşe din ţară.

Românii îşi schimbă periuţa de dinţi o dată la doi ani

„Iniţiativa promovează obiceiurile corecte de igienă orală, ca răspuns la statisticile îngrijorătoare cu privire la sănătatea dinţilor românilor. Cele mai recente studii de piaţă arată că un român foloseşte în medie, la nivel urban, aceeaşi periuţă de dinţi timp de 2 ani, deşi medicii stomatologi recomandă schimbarea periuţei de dinţi o dată la 3 luni”, potrivit unui comunicat de presă emis de organizatorii caravanei.

În Capitală, bucureştenii folosesc în medie o periuţă pe an. 

În privinţa tuburilor de pasă de dinţi, românii consumă în medie 1,39 de tuburi pe an, în creştere uşoară faţă de datele naţionale din anul anterior. 

Programul caravanei

Constanţa: duminică, 14 septembrie, în faţă la City Mall;

Braşov: sâmbătă, 20 septembrie, în Piata Sfatului, la fântâna arteziană;

Iaşi: 27 septembrie, în faţa Palatului Culturii;

Cluj-Napoca: 4 octombrie, pe Bulevardul Eroilor, în continuarea Pieţei Matei Corvin;

Oradea: 5 octombrie, în Centrul Vechi, pe str. Republicii;

Galaţi: 11 octombrie, în faţa Casei de Cultură;

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite