Ambuteiaj la Viena din cauza unei tinere care a ieşit goală să facă plajă la fereastră

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tânăra şi-a etalat picioarele lungi şi posteriorul la etajul trei al clădirii în care locuieşte. FOTO Huffington Post
Tânăra şi-a etalat picioarele lungi şi posteriorul la etajul trei al clădirii în care locuieşte. FOTO Huffington Post

O tânără goală care a ieşit să facă plajă pe fereastra apartamentului ei din Viena, în Austria, a provocat un accident de circulaţie, iar traficul în zonă s-a blocat.

Femeia a ales o modalitate riscantă şi destul de bizară pentru a se bronza uniform: a ieşit goală pe fereastra apartamentului situat la etajul trei al unei clădiri, după spusele bărbatului care a realizat fotografia, Gregory Shakaki. „Am crezut că m-a bătut soarele în cap în momentul în care am zărit-o“, a declarat Shakaki.

Prezenţa tinerei se pare că a fost motivul producerii unui accident între doi conducători auto, după ce unul dintre ei şi-ar fi luat privirea de la drum pentru a admira priveliştea surpriză.  

„Am auzit cum şoferul lovit ţipa la celălat şi îl acuza că nu se uită pe unde merge, iar şoferul vinovat i-a răspuns că a fost distras de femeia care stătea goală la geam", a povestit un martor într-un ziar local.


FOTO Huffington Post

goala

Poliţia a ajuns la faţa locului abia după ce tânăra dornică să se bronzeze a intrat în casă şi a închis fereastra, relatează Huffington Post.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite