Articol publicitar

Nașterea într-un spital multidisciplinar, cea mai bună alegere pentru orice sarcină

0
0
Publicat:

Nașterea este un eveniment de maximă importanță în viața oricărei familii. Chiar dacă sarcina este monitorizată constant, la naștere pot apărea complicații și situații speciale. De aceea, cea mai bună opțiune este alegerea unui spital multidisciplinar, în care mama și bebelușul au acces la servicii medicale moderne, de cea mai bună calitate.

01 jpg

Există două tipuri de naștere, care diferă prin modul în care bebelușul este adus pe lume. În nașterea naturală, numită și vaginală, fătul este expulzat prin colul dilatat, după un travaliu a cărui durată variază. Nașterea prin cezariană presupune efectuarea unei incizii ample la nivelul abdomenului și uterului mamei, prin care se extrage bebelușul. Nașterea naturală reprezintă soluția ideală dacă nu există risc de complicații pentru mamă sau făt. Totuși, există situații în care complicațiile apar în timpul nașterii sau după aceasta. Astfel, maternitatea trebuie să fie dotată cu cele mai avansate echipamente.

Maternitatea SANADOR funcționează după cele mai înalte standarde de siguranță și confort pentru naștere. Echipa medicală este formată din personal experimentat, bine pregătit și empatic. Secția de Neonatologie este echipată modern și are linii de gardă permanente. Secția de Terapie Intensivă, disponibilă atât pentru adulți, cât și pentru nou-născuți, este dotată cu cele mai avansate tehnologii. Astfel, se pot preveni sau rezolva rapid eventualele complicații care pot să apară, cum este detresa respiratorie a nou-născutului. De asemenea, pentru micuții prematuri, echipa medicală experimentată dispune de echipamente performante, care asigură acordarea celor mai bune îngrijiri.

La SANADOR, nașterea are loc într-un mediu aseptic, în săli dotate cu aparatură performantă, pentru că siguranța mamei și a micuțului este cea mai importantă. Sistemul de rooming-in, care implică prezența bebelușului în aceeași cameră cu mama, asigură obișnuirea mai rapidă a acesteia cu nevoile copilului și reducerea stresului resimțit de nou-născut. Mamele pot alege rezerve single sau duble, în care se bucură de confort și de apropierea copilului.

Accesul la medici de diferite specialități înseamnă șanse mai mari de rezolvare a problemelor de sănătate ale mamei și nou-născutului. Investigațiile complexe, realizate într-un spital multidisciplinar, ajută la alegerea celui mai bun tratament pentru fiecare caz. La Maternitatea SANADOR, mama este monitorizată atent atât în timpul sarcinii, cât și a travaliului și nașterii. În plus, primește informații actuale și corecte despre recuperarea după naștere, îngrijirea și alăptarea copilului. Și nou-născutul este consultat în amănunt de către pediatri, oftalmologi, ortopezi, neurologi și alți specialiști cu pregătire de vârf.

La SANADOR, mamele și micuții au acces la cele mai bune servicii medicale în caz de urgențe și după externare, datorită compartimentului de primiri urgențe cu 21 linii de gardă disponibile non-stop și flotei de ambulanțe proprii. Orice problemă de sănătate este întâmpinată rapid, cu profesionalism și empatie.

Sănătate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite