Articol publicitar

Mamografia și iradierea

Publicat:

Mamografia este o metodă care se bazează pe iradierea țesuturilor. Studiile au demonstrat că doza de iradiere pe care pacienta o receptează în cursul unei mamografii este o doza minimă care nu este în detrimentul sănătății ei.

imagine generala san jpg

Aparatele actuale, tehnicile actuale au ajuns până acolo încât doza de iradiere este din ce în ce mai mică dar este doza necesară pentru o bună vizualizare a țesuturilor. S-a dovedit că doza de iradiere din cursul unei mamografii nu este dăunătoare pentru sănătatea cuiva.  Informează-te!

Programează-te pentru un test gratuit de depistare a cancerului de sân!

Mai multe informații găsiți pe site-ul proiectului www.pentrutine.eu, accesând pagina de Facebook „Pentru Tine sau la TelVerde (număr gratuit) 0800 410 020

Proiect „Creșterea capacităţii instituţionale și a competenţelor profesionale ale specialiștilor din sistemul de sănătate în scopul implementării Programului Național de screening pentru cancerul de sân” Proiect cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Capital Uman 2014-2020. Contract de finanţare nr. POCU/259/4/9/120799 și implementat de Institutul Oncologic „Prof. Dr. Ion Chiricuță” din Cluj-Napoca.

Cancerul de sân depistat la timp poate fi vindecat!

SănătatePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite