Noul Papă a fost ales. Cum este văzut evenimentul pe reţelele sociale

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Au apărut deja mesajele ironice despre alegerea Papei pe Twitter.
Au apărut deja mesajele ironice despre alegerea Papei pe Twitter.

Noul Papă a fost ales de cardinali. Urmează să fie anunţat, dar oamenii deja şi-au tranmis gândurile pe reţelele sociale. Cele mai multe mesaje sunt însă în cheie ironică.

Noul Papă a fost ales oficial la Vatican. După plecarea lui Benedict al XVI-lea, credincioşii catolici îşi vor cunoaşte noul conducător spiritual. Totuşi, unii oameni au vrut puţin din popularitatea acestui moment şi şi-au transmis gândurile pe Twitter sub hashtag-ul #pope.

Unii oameni transmit direct din Piaţa San Pietro, alţii doar fac glume pe măsură ce află mai multe detalii despre noul Papă. Un utilizator de Twitter nu a pierdut din vedere că Barack Obama s-ar putea bucura de un coleg negru (Vatican are şi preşedinte în persoana Papei). Alt utilizator indică faptul că cei din jurul Papei s-ar putea să aibă dificultăţi cu înveşmântarea noul Papă.

Noul Papă a fost ales şi The Onion, o sursă de ştiri ironice şi false, a venit cu o glumă care face referire la cazurile de abuzuri sexuale asupra minorilor speculate despre unii reprezentanţi ai Bisericii Catolice. 

papa

Moise e puţin trist, el n-a fost ales cum a fost ales noul Papă. Desigur, e vorba de un cont fals.

„Preţuri mari, monşer!“, ar spune această domnişoară.

Cineva spune că n-ar ieşi, dacă ar fi noul Papă ales.

Biserica şi bunele puneri în scenă ale alegerii unui nou Papă.

Pentru cei interesaţi de ştiri reale, acest utilizator spune multe. Garda elveţiană a început ritualul său şi lumea e tot mai entuziasmată.

Noul Papă a fost ales, dar costumaţia a fost?

Știri Interne



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite