Vremea pentru următoarele patru săptămâni: ploi abundente și temperaturi mai mari decât cele obișnuite pentru această perioadă

0
Publicat:

În următoarele patru săptămâni vom avea parte de temperaturi mai mari decât ar fi normal în această perioadă, dar și de ploi abundente în aproape toată țara, anunță meteorologii.

Prognoza meteo: ploi abundente și temperaturi peste medie - Foto Arhivă
Prognoza meteo: ploi abundente și temperaturi peste medie - Foto Arhivă

Va fi mai cald decât în mod obișnuit până la sfârștiul lui martie, dar și în prima săptână din aprilie. În același timp, meteorologii prognozează ploi abundente în mai toate regiunile din România. 

Prognoza Administrației Naționale de Meteorologie (ANM) pentru intervalul 11 martie-7 aprilie arată că ne vom bucura de temperaturi mai ridicate decât ar fi normal. 

Concret, săptămâna viitoare 11-17 martie, vom avea temperaturi plăcute, dar și ploi în cantități mari. 

Regimul pluviometric estimat pentru acest interval va fi excedentar la nivelul întregii ţări”, anunță ANM.  

Între 18 și 24 martie, temperatura medie a aerului va fi mai ridicată decât normalul pentru această perioadă din calendar, în toate regiunile, dar și ploile rămân abundente, conform meteorologilor. 

În ultima săptămână din martie, 25 – 31 martie, vom avea parte de ploi, dar și de temperaturi ușor peste media perioadei, în toate regiunile. 

Regimul pluviometric va avea o tendinţă uşor excedentară în majoritatea regiunilor”, transmite ANM.  

Și în prima  săptămână din aprilie (1-7 aprilie), mediile temperaturilor se vor menține  uşor peste cele specifice, pe întreg teritoriul țării noastre, iar  cantităţile de precipitaţii vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval, în aproape toată România.  

Meteo



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite