Vremea miercuri, 27 martie: temperaturi în creștere, cu maxime de 21 de grade. Unde cad ploi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pentru miercuri, 27 martie, meteorologii anunță o încălzire accentuată față de perioada precedentă: temperaturile vor fi apropiate de normalul termic al perioadei în sudul și sud-estul țării, iar în celelalte regiuni, vremea va deveni mai caldă decât în mod obișnuit,   potrivit realitatea.net.  

În București vor fi maxime de 16 grade. FOTO Shutterstock
În București vor fi maxime de 16 grade. FOTO Shutterstock

Cerul va fi variabil. Izolat, va ploua slab în sudul teritoriului, iar la munte, la altitudini mari, vor fi precipitații mixte.

Vântul va bate moderat, cu intensificări în cele mai multe zone ale țării, cu viteze mai mari în Banat, Moldova și în sudul Transilvaniei (55...65 km/h), dar și în zona montană înaltă, unde rafalele vor trece de 80...90 km/h.

Maximele termice se vor situa între 10 și 21 de grade.

Vremea în București

În Capitală, temperaturile se vor situa în jurul celor specifice calendarului, cu maxime de  14...16 grade. Cerul va avea unele înnorări temporare, pentru prima parte a zilei fiind anunțate ploi slabe. Vântul va bate moderat, cu intensificări temporare, fiind așteptate viteze de 40...45 km/h.

Vremea la munte

Și la munte se așteaptă ca vremea să fie mai caldă decât în mod obișnuit pentru această dată. Cerul va fi variabil în timpul zilei.

Izolat, în masivele sudice vor cădea ploi.

Înnorările se vor extinde treptat, noaptea, când va ploua mai ales în Carpații Occidentali și în vestul Carpaților Meridionali. La altitudini mari vor fi precipitații mixte.

Vântul se va intensifica temporar și va sufla cu viteze de 55...65 km/h. Pe creste, rafalele vor depăși 80...90 km/h.

Meteo



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite