Vremea de 1 mai. Cât de cald va fi și cât de mult va ploua

0
Publicat:

Aprilie a fost o lună capricioasă, cu mari diferențe de temperatură de la o zi la alta, cu ploi și ninsori, dar totuși cu un regim termic normal pentru această perioadă.

Vremea rămâne în continuare capricioasă
Vremea rămâne în continuare capricioasă

După o săptămână cu vreme rece, duminică la amiază temperaturile vor crește substanțial, mai ales în Lunca Dunării, unde se anunță 22-23 de grade Celsius. Este posibil ca spre seară să apară din nou averse în zonele montane și submontane, mai ales în Transilvania și Moldova.

Ziua de luni se anunță destul de caldă, cu maxime cuprinse între 15 și 22 de grade Celsius, dar este posibil ca de luni seară să apară un front atmosferic din Europa Centrală care să determine ploi în cea mai mare parte a regiunilor țării.

Prin urmare, marți se anunță o zi ploioasă, la fel și miercuri și joi, când cantitățile de apă vor fi însemnate cantitativ, iar vremea se va răci din nou, maximele fiind cuprinse între 15-16 grade Celsius.

Abia în weekend vremea se ameliorează, dar nu peste tot, întrucât duminică, 30 aprilie și luni, 1 mai, există din nou probabilitatea pentru apariția precipitațiilor, cel puțin pe spații restrânse, potrivit meteorologilor de la ANM.

MeteoPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite