Vremea 20 martie. Primăvara își intră pe deplin în drepturi. Cât de cald va fi în România

0
Publicat:

Administrația Națională de Meteorologie a anunțat pentru luni, 20 martie, temperaturi destul de ridicate în toată țara.

Vremea va fi din ce în ce mai caldă FOTO Inquam Photos / George Călin
Vremea va fi din ce în ce mai caldă FOTO Inquam Photos / George Călin

După o săptămână destul de capricioasă, de luni, 20 martie, vremea se încălzește în toată țara

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis o prognoză pentru toată țara, în care temperaturile vor fi mai ridicate decât cele normale pentru perioada în care ne aflăm.

Termometrele vor indica temperaturi de 16, 17, 18 și 19 grade Celsius în majoritatea regiunilor țării, cel mai frig urmând să fie la Constanța, unde maxima nu va depăși 12 grade Celsius.

Și în Capitală, vremea va fi deosebit de caldă, iar maximele se vor situa în jurul valorii de 18 grade Celsius, cu șanse scăzute de precipitații.

Vântul va sufla slab și moderat, iar cerul va fi parțial înnorat.

Luni, 20 martie, la Timișoara vor fi 17 grade Celsius, la fel la Oradea, Cluj Napoca, Sibiu și Suceava, 18 grade Celsius la Ploiești, Brăila, Târgu Jiu și 19 grade Celsius la Craiova și Buzău.

Marți se face și mai cald, iar valorile termice se vor situa în continuare peste mediile multianuale. Va ploua în centrul și nord-estul țării, precum și în zonele de munte și izolat în rest.

La munte, la altitudini de peste 2000 m trecător pot fi și precipitații mixte. Maximele se vor situa între 10 și 20 grade Celsius, iar cele minime se vor încadra între 1 și 8 grade Celsius.

Meteo



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite