Prognoza meteo pentru București: Se oprește ninsoarea, dar temperaturile rămân scăzute. Cum va fi vremea de Ziua Națională

0
Publicat:

Vremea în Capitală se va răci în următoarele cinci zile, conform prognozei Administrației Nationale de Meteorologie.

Vreme rece săptămâna viitoare în București - Foto Mediafax
Vreme rece săptămâna viitoare în București - Foto Mediafax

Meteorologii anunță că temperaturile maxime vor fi cuprinse între 3 şi 7 grade Celsius. 

De altfel, în timpul nopții, temperaturile minime se vor încadra între -6 și 3 grade Celsius. 

De luni, 27 noiembrie, bucureștenii se vor bucura de soare, dar vântul bate cu 19km/h. Minima va fi de -3 grade Celsius în Capitală, iar temperatura maximă va fi de 3 grade. 

Norii revin în București de marți, 28 noiembrie, însă vântul se va mai potoli, rafalele nu vor depăși 11 km/h. Temperatura minimă va crește la 2 grade, iar cea maximă la 4 grade. 

Miercuri, 29 noiembrie, temperatura maximă va ajunge la 7 grade Celsius, însă cea minimă nu va trece de -3 grade. Vântul va sufla slab, cu 9km/h. 

De joi, locuitorii Capitalei se vor bucura din nou de razele soarelui, iar temperatura maximă va fi de 7 grade Celsius, în timp ce minima se va încadra între -1 și 5 grade. Vântul bate cu 9km/h. 

În ceea ce privește ziua de vineri, 1 Decembrie, temperaturile vor mai crește puțin. De Ziua Națională, bucureștenii vor avea o temperatură maximă de 8 grade Celsius, iar minima va fi de 3 grade. Deși apare și soarele, în a doua parte a zilei, cerul va fi acoperit de nori. Vântul va sufla cu 19 km/h pe 1 Decembrie. 

Meteo



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite