Prognoza meteo pentru 28 decembrie. Vremea rămâne caldă pentru sfârșitul lunii decembrie

0
Publicat:

Temperaturile înregistrate la 28 decembrie 2023 vor fi mai ridicate decât cele normale pentru sfârșitul lunii decembrie.

Doar la înălțimi sunt posibile precipitații Arhivă Adevărul
Doar la înălțimi sunt posibile precipitații Arhivă Adevărul

Conform meteorologilor, valorile termice vor fi în continuare mai ridicate decât mediile climatologice specifice ultimei decade a lunii decembrie.

Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări temporare în a doua parte a intervalului la munte, în special în zona înaltă a Carpaţilor Orientali. Temperaturile maxime se vor încadra în general între 6 şi 14 grade, iar cele minime se vor situa de la -6…-4 grade în depresiuni şi până la 6…7 grade pe litoral.

Cerul va fi variabil, temporar cu nebulozitate joasă sau ceaţă în zonele joase de relief, mai ales în prima parte a zilei şi noaptea.

În zonele montane înalte, minimele coboară până la  -7 grade. Vântul va sufla cu putere, ajungând în rafale la 60-70 km/h. De asemenea, există șanse de precipitații.

Ultima săptămână a acestui an și prima din 2024 vor fi marcate de temperaturi mai ridicate decât cele specifice pentru această perioadă, în toate regiunile țării, anunță Administrația Națională de Meteorologie (ANM), care a publicat luni prognoza meteo pentru intervalul 25 decembrie 2023 - 7 ianuarie 2024.

Meteo



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite