Furtuna face ravagii în Capitală. Mai mulți copaci, doborâți de vântul puternic

0
Publicat:

Vremea rea a lovit Capitala. Bucureștiul este sub cod portocaliu de furtună și grindină și mai mulți copaci au fost doborâți de vântul puternic, relatează Știrile ProTv

FOTO Arhivă
FOTO Arhivă

Sunt intervenții în desfășurare în mai multe zone ale Capitalei.

Mai mulți copaci au căzut pe strada Iacob Andrei, Șoseaua Giurgiului, Șoseaua Berceni, Șoseaua Colentina. Aleea Lungulețu și pe strada Sechelarie.

Copaci au căzut pe Strada Pache Protopopescu, Strada Clucerului, Strada Roșiori, Strada Aurel Vlaicu și Kiseleff în Capitala, dar și în Corbeanca, pe strada Principală, în Balotești pe Șoșeaua Unirii și în Otopeni pe strada Belgrad.

Unii dintre acești arbori au căzut pe mașini, provocând avarii importante. De asemenea, în Chiajna pe Bulevardul 1 Decembrie, un element de contrucție a căzut pe un autoturism.

Cod portocaliu de furtună în jumătate din țară

ANM a emis o avertizare cod portocaliu de instabilitate atmosferică, valabilă în mai mult de jumătate de țară în următoarele 24 de ore.

Începând de marți, de la ora 10.00 și până miercuri la 10.00, în Oltenia, cea mai mare parte a Transilvaniei și Munteniei, precum și în jumătatea de nord a Moldovei și local în Banat și Maramureș, vor avea loc averse torențiale, intensificări ale vântului și vijelii, descărcări electrice și chiar grindină.

Vremea extremelor. Regiunile care se sufocă sub caniculă

Pe de altă parte, tot pentru marți, 2 iulie, a fost emisă și o atenționare cod galben de caniculă și disconfort termic ridicat pentru cea mai mare parte a Munteniei și Moldovei, precum și sud-vestul Dobrogei.

Meteo



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite