Cum va fi vremea miercuri, 7 iunie. În ce regiuni scad temperaturile și unde va ploua

0
Publicat:

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis prognoza meteo valabilă pentru ziua de miercuri, 7 iunie. Maximele termice vor ajunge până la 28 de grade în estul și în sud-estul țării.

În ce regiuni va ploua FOTO Shutterstock
În ce regiuni va ploua FOTO Shutterstock

În Banat, Crișana, Maramureș, temperaturile maxime vor coborî de la medii de 26 de grade până la 22-24 de grade și vor fi șanse ridicate de averse.

În Transilvania și Dobrogea va fi o medie a maximelor de 22-25 de grade și doar pe arii restrânse vor exista averse și descărcări electrice.

În Moldova și Dobrogea va fi o vreme călduroasă, cu temperaturi în creștere.

În Muntenia și Oltenia, maximele se vor situa între 25 și 28 de grade Celsius.

În București, în ziua de miercuri, 7 iunie 2023, cerul va fi în mare parte înnorat. Temperatura maximă va fi de 25-27 de grade Celsius. Vântul va sufla slab și moderat.

La munte vor fi ploi, mai ales în masivele vestice, însoțite de tunete și fulgere și vor lăsa în urmă 20-25 de litri de apă pe metru pătrat. Vântul bate mai tare în Carpații Meridionali, dar are intensificări și pe timpul ploilor.

La mare continuă vremea frumoasă. În aer vor fi 21-23 de grade, temperaturi normale pentru începutul verii. Apa mării va avea în jur de 20 de grade.

MeteoPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite