Bucureștenii încă se bucură de temperaturi de primăvară. Când se schimbă vremea radical

0
Publicat:

Vremea se va menţine semnificativ mai caldă decât normal în Capitală, până miercuri dimineaţa, cu temperaturi maxime în jurul valorii de 16 grade, arată prognoza specială pentru Bucureşti, elaborată de Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM), potrivit Agerpres.

Bucuresti. FOTO Shutterstock
Bucuresti. FOTO Shutterstock

Până marţi, la ora 8, valorile de temperatură vor fi uşor mai scăzute faţă de intervalul precedent, însă vremea se va menţine semnificativ mai caldă decât normal în această perioadă din an.

Cerul va avea înnorări şi temporar după-amiaza şi seara vor fi averse şi posibil descărcări electrice, iar vântul va sufla în general moderat (cu rafale de 35 - 40 km/h).

Maxima termică se va situa în jurul a 16 grade, iar minima va fi de 4-5 grade.

Ce se întâmplă de marți

Începând de marţi dimineaţa, până miercuri la ora 10, valorile de temperatură vor continua să scadă uşor, dar se vor situa în continuare peste normele specifice perioadei.

Cerul va avea înnorări, trecător va ploua mai ales după-amiaza şi noaptea, iar vântul va sufla slab şi moderat.

Maxima termică se va situa în jurul a 13 grade, iar cea minimă va fi de 5-6 grade.

Luni dimineaţa ANM a emis o informare meteorologică de precipitaţii însemnate cantitativ şi intensificări ale vântului la nivelul întregii ţări, valabilă până miercuri la ora 10.

În acest interval, temporar se vor semnala precipitaţii în aproape toată ţara şi se vor acumula cantităţi de apă în general de 15 -25 l/mp.

 De asemenea, vor fi ploi, ce vor avea şi caracter de aversă, însoţite şi de descărcări electrice îndeosebi în sud-estul teritoriului.

Meteo



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite