VIDEO Adevărul Live: Cartianu despre condamnarea la puşcărie a unui fost ziarist. Cazul Sorin Roşca Stănescu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Grigore Cartianu analizează condamnarea la închisoare cu executare a lui Sorin Roşca Stănescu, în dosarul „Rompetrol” FOTO Adevărul
Grigore Cartianu analizează condamnarea la închisoare cu executare a lui Sorin Roşca Stănescu, în dosarul „Rompetrol” FOTO Adevărul

Jurnalistul Grigore Cartianu a comentat, la Adevărul Live, cazul Sorin Roşca Stănescu. Fostul director al ziarului Ziua a ajuns după gratii pentru ilegalităţi în cazul „Rompetrol“.

Sorin Roşca Stănescu, condamnat la 2 ani şi patru luni de închisoare cu executare în dosarul Rompetrol, a fost ziarist, senator şi om de afaceri, iar de numele său se leagă mai multe scandaluri cu răsunet în presă. A fost colaborator al fostei Securităţi comuniste sub numele de cod „H15“ şi „Deleanu“, lucru pe care l-a recunoscut cu seninătate.

În dosarul Rompetrol, Curtea de Apel Bucureşti a dispus, marţi, condamnarea lui Sorin Roşca Stănescu la un an de închisoare pentru utilizare de informaţii privilegiate şi la doi ani de închisoare pentru constituire a unui grup infracţional organizat. În urma contopirii pedepselor, cea mai grea dintre acestea a fost sporită cu patru luni, urmând ca fostul senator PNL să execute doi ani şi patru luni de închisoare.

Cartianu despre condamnarea la puşcărie a unui fost ziarist. Cazul Sorin Roşca Stănescu 

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite