UPDATE Trafic reluat pe drumul spre Poiana Braşov. Circulaţia trenurilor, blocată între Timişul de Sus şi Predeal

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţia Română informeză că traficul de DN1E Râşnov-Poiana Braşov este întrerupt pe ambele sensuri, miercuri dimineaţă, din cauza prăbuşirii unui copac din cauza vremii nefavorabile.

UPDATE Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că în judeţul Braşov, circulaţia rutieră pe DN1E Râşnov – Poiana Braşov s-a reluat, pe un fir alternativ. Din pricina prăbuşirii unor arbori pe carosabil, ca urmare a vântului puternic, traficul fusese întrerupt pe ambele sensuri.

UPDATE Poliţia Română informează că se circulă în condiţii de iarnă pe următoarele artere rutiere:  DN67C Novaci-Rânca(GJ), DN1A BV-Ploieşti, DN7 Piteşti-Râmnicu Vâlcea şi DN65 Piteşti-Slatina.

UPDATE Traficul feroviar a fost blocat complet, miercuri după-amiază, mai bine de jumătate de oră, între Timişul de Sus şi Predeal, în judeţul Braşov, din cauza unui copac căzut pe linia ferată, fiind afectată deplasarea a trei trenuri de călători. La ora transmiterii acestei ştiri, circulaţia feroviară se desfăşoară pe un fir, reprezentanţii CFR SA estimând că va fi reluată pe ambele fire în aproximativ două ore.

Potrivit reprezentanţilor CFR SA, miercuri după-amiază, traficul feroviar a fost întrerupt complet pe magistrala 300, între Timişul de Sus şi Predeal, din judeţul Braşov., după ce un copac a căzut pe calea ferată din cauza vântului puternic, rupând firele electrice.

După aproape trei sferturi de oră, circulaţia trenurilor a fost reluată pe un fir, umrând să fie reluată complet în aproximativ două ore, după remedierea situaţiei.

Din cauza întreruperii traficului, a fost afectată deplasarea a trei trenuri de călători, două dintre acestea fiind oprite în gara Dârste, iar unul in gara Braşov.
 

La această ora nu sunt anunţate drumuri naţionale sau autostrăzi cu circulaţia oprită din cauza vremii nefavorabile, nici probleme majore privind fluenţa traficului pe arterele principale. În judeţul Braşov, ninge viscolit pe anumite porţiuni ale DN1 şi DN13, fără depuneri.

Traficul feroviar este oprit pe secţia CF Merişor (HD), din cauza prăbuşirii unui arbore pe calea ferată, informează Poliţia Română.
 

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite