UPDATE Fiica lui Sorin Ovidiu Vîntu, audiată la DNA ca martor în dosarul legat de Realitatea TV

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Fiica omului de afaceri Sorin Ovidiu Vîntu a fost vineri la sediul DNA FOTO Adevărul
Fiica omului de afaceri Sorin Ovidiu Vîntu a fost vineri la sediul DNA FOTO Adevărul

Ioana Vîntu, fiica omului de afaceri Sorin Ovidiu Vîntu, a mers, vineri după-amiază, la sediul central al Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA), unde a fost audiată ca martor în dosarul legat de Realitatea TV. Fiica lui Vîntu a fost însoţită de avocatul său, Alexandru Chiciu.

UPDATE Ioana Vîntu, fiica omului de afaceri Sorin Ovidiu Vîntu, a spus, vineri, la plecarea de la DNA, că a dat o declaraţie în calitate de martor în dosarul legat de Realitatea TV şi că salută demersul procurorilor.

Potrivit Mediafax, ea nu a făcut nicio declaraţie la intrarea în sediul DNA.

Pe 10 aprilie 2012, Ioana Vântu a fost numită director al Bluelink Comunicazione (Cyprus) Limited - care era principalul asociat al societăţii Realitatea Media SA, aceasta fiind atunci deţinătoarea licenţei audiovizuale a televiziunii Realitatea TV.

Tot atunci, Ioana şi Ionuţ Vântu, copiii lui Sorin Ovidiu Vântu, au preluat împreună 82% din acţiunile Bluelink, în timp ce omul de afaceri Elan Schwartenberg a rămas cu 9% din acţiunile firmei (în loc de 90,9091% din acţiunile Bluelink, pe care le deţinea din aprilie 2011). Restul de 9 procente din Bluelink îi revenea lui Vitalie Dobândă - un apropiat al lui Sorin Ovidiu Vântu, potrivit unor informaţii publicate de site-ul Rise Project şi paginademedia.ro.
Tatăl Ioanei Vîntu, Sorin Ovidiu Vîntu, a fost eliberat, la 1 mai 2013, din Penitenciarul Jilava, după ce a executat un an de închisoare pentru şantajarea lui Sebastian Ghiţă.

Ştire în curs de reactualizare

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite