UPDATE Dosarul maneliştilor: s-a amânat recursul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Adrian Minune (stânga) şi Florin Salam, la primele audieri de la Parchet
Adrian Minune (stânga) şi Florin Salam, la primele audieri de la Parchet

Magistraţii Curţii de Apel din Bucureşti au amânat vineri judecarea recursului în dosarul în care Ionel Balint, fiul lui Nuţu Cămăraru, e suspectat că ar fi înjunghiat un bărbat într-un club din Capitală, în acest caz fiind cercetaţi şi cântăreţii Adi Minune şi Florin Salam.

ORA 11.57 Magistraţii Curţii de Apel Bucureşti (CAB) au amânat, vineri, judecarea recursului celor patru persoane arestate pe 22 octombrie, de Tribunalul Bucureşti, în dosarul fiului interlopului Nuţu Cămătaru, Ionel Balint, cercetat penal pentru că ar fi înjunghiat o persoană.

CAB a amânat pentru 4 noiembrie judecarea recursului la cererea inculpatei Monica Constantinescu, de la Taraf TV, care a cerut un termen pentru angajarea unui apărător.

Totodată, judecătorii CAB urmează să judece luni recursul în cazul mandatului de arestare în lipsă pe 30 de zile emis pe numele lui Ionel Balint, cercetat penal pentru că ar fi înjunghiat o persoană.

ORA 09.36 Dacă recursul va fi respins, cei patru suspecţi arestaţi preventiv pentru 29 de zile vor rămâne în puşcărie.

Adrian Minune şi Florin Salam, complici cu un SRI-ist

La 21 octombrie, anchetatorii au făcut 20 de percheziţii în Bucureşti şi au dus la audieri 23 de persoane vizate în ancheta în care Ionel Balint, fiul lui Nuţu Cămătaru, este suspectat că l-ar fi înjunghiat pe Naca Marian, zis "Italianul" (41 de ani), în 19 septembrie, într-un club din zona Ştefan cel Mare. Bărbatul a fost internat în stare gravă la Spitalul Floreasca din Bucureşti. În urma audierilor, procurorii Parchetului Capitalei au reţinut cinci persoane şi au cerut instanţei arestarea lor preventivă.

Cântăreţii Adrian Simionescu, cunoscut sub numele de scenă Adi Minune, şi Florin Salam sunt şi ei învinuţi în acest dosar, pentru favorizarea infractorului şi, respectiv, mărturie mincinoasă, ei fiind cercetaţi în stare de libertate. Adi Minune şi Florin Salam au fost printre cei audiaţi, în 21 octombrie, la Poliţia Capitalei.

Adi Minune declara, după audieri, că a fost pus sub învinuire în cazul privind tentativa de omor, precizând că se consideră nevinovat şi că nu ştia că dacă nu vrei să scrii o declaraţie înseamnă că favorizezi un infractor. "Nu am văzut nimic pentru că nu s-a întâmplat în incinta restaurantului. S-a întâmplat undeva sus pe hol o îmbrânceală şi apoi ceva afară, iar eu, dacă am fost înăuntru, cu finul Salam, nu am văzut absolut nimic", spunea atunci Adi Minune.

Florin Salam spunea, la ieşirea din sediul Poliţiei Capitalei, că a declarat în faţa anchetatorilor tot ce ştia despre incidentul din septembrie. El preciza că nu poate spune dacă agresiunea a avut loc în bar sau în afara localului, pentru că nu a văzut ce s-a întâmplat.

Motivarea arestării preventive a fiului lui Nuţu Cămătaru

Fiul lui Nuţu Cămătaru, trimis la zdup

EXCLUSIV Cum a muşamalizat un ofiţer SRI tentativa de omor de la „Milion Dolars”

Florin Salam la Poliţia Capitalei: "M-au întrebat nişte întrebări (...) eu nu ştiu nimic"

EvenimentePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite