Un tânăr băut şi drogat conducea cu viteză pe Centura Capitalei. A fost amendat cu 1.750 lei şi s-a ales cu dosar penal

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Poliţiştii l-au dus pe tânăr la sediul Brigăzii Rutiere pentru audieri
Poliţiştii l-au dus pe tânăr la sediul Brigăzii Rutiere pentru audieri

Un tânăr care conducea un autoturism băut şi sub influenţa drogurilor a fost prins, astăzi, în jurul orei  09.00, de agenţi ai Brigăzii Rutiere.  Totul s-a întâplat în zona   Centură Bucureşti-Pod Vitan în timp ce poliţiştii puneau în practică un filtru radar.

La un moment dat  au efectuat semnal regulamentar de oprire unui autoturism ce se deplasa cu încălcarea limitei de viteză, dar conducătorul acestuia a a refuzat să oprească şi a virat dreapta intrând pe câmp. 

Agenţii plecat în urmărirea autoturismului,  şoferul  abandonând maşina  şi fugind împreună cu cei doi pasageri. Cei trei au fost prinşi şi imobilizaţi. Şoferul a fost identificat,  are 27 de  ani şi în urma testatarii cu aparatul alcooltest a prezentat o valoare de 0,26 la mie alcool pur în aerul expirat. 

În plus,  la testarea cu aparatul Drug test acesta a reacţionat pozitiv. În urma controlul autoturismului, în habitaclu a fost identificată şi o anumită cantitate de materie vegetală uscată, ce a fost ridicată în vederea continuării cercetărilor. Tânărul a fost condus la sediul Brigăzii Rutiere pentru audieri. A fost sancţionat contravenţional cu suma de 1750 lei şi a fost întocmit şi dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de "conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe".

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite