Un român periculos a fost dat în urmărire în Germania. Autoritățile îl caută cu elicoptere și câini polițiști

0
Publicat:

Poliția din Renania de Nord-Westfalia caută un român periculos, suspectat că a agresat sexual două femei. Ionuț P. (39 de ani) este înarmat cu un cuțit și pe fugă. Poliția avertizează publicul să nu-l abordeze.

Român dat în urmărire în Germania FOTO Poliția germană
Român dat în urmărire în Germania FOTO Poliția germană

Românul ar fi pătruns într-un apartament prin fereastră în districtul Siegen din Geisweid (Renania de Nord-Westfalia) pe 23 septembrie. A atacat două tinere în sufragerie și a scos un cuțit pliant de culoare închisă. „A furat bani de la proprietarele apartamentului și le-a agresat sexual,” a declarat un purtător de cuvânt al poliției, citat de BILD.

Un apel de urgență din partea uneia dintre locatare a declanșat o operațiune majoră a poliției la ora 21:21. La acel moment, Ionuț P. se afla încă în apartament. Dar, cu puțin timp înainte ca primele mașini de patrulare să ajungă la fața locului, el a reușit să fugă. Poliția a mobilizat elicoptere și câini de urmărire și a instituit controale de trafic.

În timp ce poliția l-a căutat fără succes, cele două victime au fost duse la spital. Una dintre femei a fost chiar internată. Între timp, criminaliștii au colectat dovezi care au dus ulterior la identificarea bărbatului cu antecedente penale. Cu toate acestea, toate încercările investigatorilor de a-l găsi pe Ionuț P. au eșuat. Drept urmare, un judecător a semnat acum ordinul pentru căutarea publică a infractorului.

Descriere: ten măsliniu, 1.75 metri înălțime, păr închis la culoare, ochi căprui, constituție robustă. Ionuț P. vorbește română și engleză stâlcită. Fotografiile sunt puțin vechi.

Autoritățile îndeamnă oamenii care au informații despre acesta să sune la numărul 0271/70 99 41 45.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite