Un român a primit loc de muncă în Marea Britanie după ce a dejucat un furt de la viitorii săi angajatori

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Florin Beţivu şi noua lui şefă, Michele Pemberton FOTO „Daily Express“
Florin Beţivu şi noua lui şefă, Michele Pemberton FOTO „Daily Express“

Un român care venise la un interviu de angajare, în Marea Britanie, a dejucat furtul unui telefon mobil din firmă, fapt pentru care patronii acesteia, impresionaţi de curajul şi moralitatea lui, i-au oferit un loc de muncă, relatează publicaţia „Daily Express“.

Florian Beţivu, în vârstă de 33 de ani, aştepta pentru un interviu la o firmă când a văzut un bărbat ce părea suspect, care a sustras un iPhone şi a plecat. Tâmplarul l-a urmărit şi, după un schimb de replici, hoţul a returnat telefonul, după care a fugit din nou.

Românul a returnat telefonul patronilor firmei Una Design, Michele Pemberton şi Dustin Wise, din Cheltenham şi, pentru actele sale, a fost răsplătit cu un loc de muncă.

"Am văzut un tip suspect venind în showroom. Era ceva în felul în care se uita în jur. Apoi l-am văzut punând telefonul în buzunar şi plecând. I-am spus: «Vreau telefonul din buzunarul tău». El pretindea că nu ştie despre ce vorbesc. «Vreau telefonul, apoi te voi lăsa în pace». El a început să alerge. L-am prins la colţul cu Cheltenham Ladies' College. El a spus: «Te voi lovi». Eu i-am răspuns «Haide, loveşte-mă»", a povestit românul.

"Era mai mare decât mine, dar eu sunt un alergător mai bun. El a fugit iar şi l-am urmărit până la strada St George. Atunci mi-a dat telefonul. Nu sunt genul de persoană care să stea deoparte şi să îi lase să fure. Nu este coret", a declarat el. Încântaţi de curajul lui, şefii companiei i-au oferit românului un post de instalator.
 

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite