Trafic intens pe drumul spre Brașov. Se circulă bară la bară: coloană de mașini la Comarnic

0
Publicat:

​Sfârșitul de săptămână aduce din nou haos pe drumurile spre stațiunile montane. Centrul Infotrafic informează, vineri, că valorile de trafic au început să se intensifice pe DN 1 Ploieşti – Braşov. 

Trafic intens pe DN1 FOTO Adevărul
Trafic intens pe DN1 FOTO Adevărul

Conform informațiilor furnizate de Centrul Infotrafic, iată cum se prezintă circulația:

În zona Comarnic pe sensul de mers Ploiești către Braşov este o coloană în miscare de la km 103+500 până la km 107, iar pe sensul de mers Braşov către Ploiesti este trafic intens pe zona centrală.

Centura de Vest a Mun. Ploiesti, trafic normal, fără precipitaţii, carosabil umed.

Comarnic pe sensul de mers Ploiești către Braşov, coloană în mișcare de la km 103+500 până la km 107, iar pe sensul de mers Braşov către Ploiesti trafic intens pe zona centrală, carosabil uscat

Buşteni, pe sensul de mers Ploiești către Braşov coloană în mişcare de la km 127 până la km 131, iar pe sensul Braşov către Ploieşti coloană în miscare de la km 138 până la km 131, lapoviţă, carosabil umed.

S-a luat măsura devierii circulației

În judeţul Braşov, pentru a asigura fluenţa traficului, a fost luată măsura devierii (nivel de recomandare) circulaţiei de pe DN1, dinspre Braşov către Valea Prahovei, pe DN1A Săcele – Cheia – Ploieşti, anunță polițiștii.

De asemenea, se aplică şi devierea (nivel de recomandare) de pe DN73A Râşnov – Predeal pe DN73, fie către Braşov şi apoi spre Cheia pe DN1A, fie către Piteşti pe DN73 şi apoi spre Bucureşti pe autostrada A1.

"Pentru reducerea riscului de implicare în accidente rutiere, sfătuim conducătorii auto să ruleze cu prudenţă sporită, să se asigure temeinic la schimbarea direcţiei de deplasare şi să semnalizeze din timp această intenţie", precizează Centrul Infotrafic.

La întoarcerea din weekend, pentru a evita aglomerația, șoferii pot utiliza și rutele alternative, respectiv:  DN 1A Braşov - Cheia - Ploieşti, DN 73 Râşnov - Bran - Câmpulung - Piteşti, DN 73 Râşnov - Câmpulung - DN 72A - Târgovişte, DN 71 Sinaia - Târgovişte - Bucureşti.   

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite