Tatăl lui Vlad Pascu, declarații ironice despre banii dați fiului: Știți ce am fost înainte să fiu milionar? Miliardar

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mihai Pascu, tatăl tânărului care a provocat accidentul mortal de la 2 Mai a oferit primele declarații după tragedie. Bărbatul a încercat să facă și o glumă, precizând că înainte să fie milionar a fost miliardar.

Mihai Pascu, tatăl tânărului care a produs accidentul de la 2 Mai FOTO: Inquam Photos
Mihai Pascu, tatăl tânărului care a produs accidentul de la 2 Mai FOTO: Inquam Photos

„O să sune foarte prost, ştiţi că toată lumea se aşteaptă să dau nişte răspunsuri acelea de multimilionar da, şi o să fac o glumă. Ştiţi ce am fost înainte să fiu milionar. Miliardar!”, a precizat Mihai Pascu, potrivit News.ro.

De asemenea, bărbatul a subliniat și că fiul său nu a avut foarte mulți bani la dispoziție.

Mihai Pascu a fost plasat de către autorități sub control judiciar după ce la domiciliu său a fost găsită muniție. Referitor la acest aspect, acesta a precizat că a fost vânător pentru 20 de ani.

„Am fost vânător 20 de ani şi acum să vă spun, am uitat cifru de la un seif în care ţineam armele (...) N-am putut să îl mai deschid (...)  Ca urmare, răspund acum pentru acea muniţie care era într-o sacoşă de cârpă şi pe care nu am văzut-o atunci când am predat armele, arme pe care le-a predat din cauza faptului că la 5 ani de zile eu trebuia să mă duc ca să fac acea verificare (...) Drept urmare, răspund pentru faptele mele, vizavi de această...nici nu ştiu cum s-o numesc... greşeală. Poate că e prea puţin spus”, a explicat acesta.

Ce spune despre accident

 Mihai Pascu a vorbit și despre accidentul pe care l-a produs Vlad Pascu și susține că fiul său a „greșit foarte mult” și a catalogat întreaga situație ca un „dezastru”.

„Este un dezastru pentru noi. Ce pot să spun, este un dezastru pentru noi toţi, nu numai pentru mine. Mă pun de cele mai multe ori şi, sigur, nu pot schimba scaunul cu părinţii aceea. Am trei copii, ştiu ce înseamnă asta. (...) Acest copil a greşit, a greşit foarte mult”, a declarat Mihai Pascu, potrivit News.ro.

Bărbatul susține că presiunile asupra familiei sala sunt unele „foarte, foarte mari”.

Mihai Pascu a precizat și că familia sa se află în „diferite puncte”, făcând referire la fiul său care este arestat de două luni: „Ori sunt arestaţi, deci doi dintre ei, Vlad, fiul meu, pe care nu l-am văzut de două luni de zile. Când am venit în ţară, am venit pentru ca să-l văd”.

EvenimentePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite