Suspecţii din dosarul femeii omorâte şi incendiate în Giurgiu şi-au recunoscut crima. Cei trei au fost arestaţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Arhivă Adevărul
FOTO Arhivă Adevărul

Trei mandate de arestare au fost emise în cazul principalilor suspecţi pentru uciderea femeii incendiate, acum trei săptămâni, pe un câmp din Giurgiu. Cei trei, care locuiau împreună cu victima în Bucureşti, au recunoscut în faţa judecătorilor că au lovit-o pe femeie până a rămas fără suflare, după care, ca să îşi ascundă fapta, au incendiat-o.

La trei săptămâni de când trupul incinerat al femeii de 32 de ani a fost găsit pe un câmp din judeţul Giurgiu, anchetatorii au reuşit să identifice maşina folosită pentru a transporta geamantanul în care a fost pus trupul neînsufleţit.

Potrivit Digi24,cei trei oameni cu care locuia victima au fost aduşi la audieri şi rapid reţinuţi, mai ales că alţi martori le-au povestit anchetatorilor că în casa în care locuiau toţi erau adesea scandaluri.

În acest dosar au fost audiate deja peste 100 de persoane, din cercul femeii, dar şi şoferi care tranzitau drumul naţional lângă care a fost incendiată femeia.

Imaginile surprinse de camerele de supraveghere din zona unde a fost incinerat trupul au confirmat prezentaţa celor trei în zonă chiar la ora când martorii incendiului au sunat la 112, potrivit sursei citate.

Anchetatorii au reuşit să stabilească, în acest caz, că victima a fost lovită mortal în cap, apoi băgată în geamantan. Acesta a fost aruncat pe câmpul din Giurgiu şi apoi incinerat.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite