„Suntem devastați”. Drama părinților români din Franța care și-au găsit fetița de 5 ani moartă, într-un sac

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tragedia care a lăsat îndoliată o familie de români dintr-un orășel francez, a cărei fetiță de cinci ani a fost ucisă, a șocat opinia publică din Franța. Trupul copilei a fost găsit într-un sac. Un tânăr cu tulburări psihiatrice a fost arestat, potrivit TF1 INFO.

Familia copilei e devastată. FOTO captură video TF1
Familia copilei e devastată. FOTO captură video TF1

Cadavrul fetiței a fost găsit marți, 25 aprilie, într-un sac, într-un apartament din Rambervillers. Părinții, un cuplu de români, anunțaseră dispariția fetei în cursul aceleiași după-amiezi. 

Surse apropiate anchetei au relatat că, în jurul orei 15.00, mama fetei a alertat poliția că fetița ei, de cinci ani, a dispărut de mai bine de o oră.

În jurul orei 16.00, un tânăr a contactat jandarmeria pentru a declara că a găsit o fetiță moartă într-o geantă, în fața casei sale. Anchetatorii au descoperit trupul neînsuflețit al copilei într-o pungă în apartamentul adolescentului., aflat la câteva sute de metri de locuința familiei copilei. 

Echipajele serviciilor de urgență au încercat să-i facă micuței masaj cardiac, după cum a explicat, pentru AFP, primarul localității, Jean-Pierre Michel, însă era mult prea târziu pentru victimă.

„Cum poate fi mai rău de atât, spuneți-mi, decât să pierzi un copil", a declarat Bianca, mama micuței, care a vorbit despre coșmarul prin care trece în reportajul difuzat de TF1, în cadrul emisiunii 13H .

„Nu doresc asta nimănui, este foarte dureros. Nimic nu o poate înlocui pe fetița mea Suntem devastați", a adăugat soțul femeii, care a mărturisit că fetița a ieșit pentru cinci minute în fața casei și a dispărut..

Mai multe crime șocante au îngrozit Franța în ultimii ani

Amintim că un român din Franța va sta după gratii 14 ani, după  o crimă monstruoasă. Tânărul de 18 ani și-a ucis mama vitregă, în urmă cu trei ani, cu 30 de lovituri de cuțit. Motivul ar fi fost răzbunarea, deoarece femeia îl maltratase și umilise în ultimii ani.  

Un alt caz este al unui fost ofiţer de poliţie militară, care a mărturisit, anul trecut, înainte să moară, că este criminalul în serie cunoscut sub numele de Le Grêlé - „Ciupitul”. Bărbatul, care s-a sinucis, a lăsat un bilet în care spunea că el este ucigaşul ale cărui crime au îngrozit Parisul în anii 1980 şi 1990. Presa franceză l-a identificat sub numele de François V.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite